fairtrade producten

ONZE PRODUCTEN

Ben je op zoek naar unieke en ethische producten die een verschil maken in de levens van mensen in ontwikkelingslanden? Dan ben je bij onze Wereldwinkel in Dordrecht aan het juiste adres. Onze winkel is gevuld met een prachtige selectie van fairtrade producten, waaronder koffie, thee, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer.

Bij ons vind je producten die met zorg zijn gemaakt door lokale ambachtslieden en boeren in ontwikkelingslanden. Door deze producten te kopen, steun je eerlijke handel en help je de levensstandaard van deze gemeenschappen te verbeteren.

Wij nodigen je uit om onze winkel in Dordrecht te bezoeken en onze prachtige producten te bekijken. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, iets voor jezelf of gewoon geïnteresseerd bent in fairtrade producten, we hebben iets voor iedereen. Wij zijn er trots op een verschil te kunnen maken in de wereld door fairtrade producten te verkopen. Wij hopen je snel te zien en samen ons steentje bij te dragen aan een eerlijkere wereld.

Zie je een artikel op de website dat niet in de winkel ligt, dan kunnen we het waarschijnlijk bestellen bij één van de importeurs.