RECYCLEN VOOR DE CLINICLOWNS

De wereldwinkel is een organisatie die zich inzet voor eerlijke handel en duurzaamheid. Een van de manieren waarop ze dit doen, is door in te zamelen en te laten recyclen van cartridges, toners en smartphones. Door het inleveren van deze producten bij de wereldwinkel, steunt u de CliniClowns.

De CliniClowns zijn een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen. Door middel van humor en magie willen ze de ziekenhuisopname van de kinderen een stuk aangenamer maken. De opbrengst van de verkoop van de ingeleverde cartridges, toners en smartphones wordt gedoneerd aan de CliniClowns, zodat zij hun werk kunnen blijven doen.

Bovendien is het inleveren van deze producten ook nog eens goed voor het milieu. Cartridges en toners bevatten namelijk veel giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu als ze niet op de juiste manier worden verwerkt. Smartphones bevatten daarnaast vaak waardevolle materialen die hergebruikt kunnen worden, zoals goud en zilver.

Dus, als u cartridges, toners of smartphones heeft die u niet meer gebruikt, neem deze dan mee naar de wereldwinkel. Hiermee steunt u niet alleen de CliniClowns, maar doet u ook nog eens iets goeds voor het milieu.

cliniclowns logo